Computercursus Alkmaar


U zoekt een computercursus in Alkmaar?

Op deze website bieden wij u verschillende mogelijkheden bieden voor een computercursus in Alkmaar. U kunt uw cursus zelfs thuis volgen; in dat geval komt de cursus naar Alkmaar in plaats van u naar de cursus!

Seniorweb Alkmaar- computercursus voor senioren

seniorweb computerles voor senioren

Klareweid 28
1831 BS Koedijk (nabij Alkmaar)
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Cursuslocatie:'t trefpunt
L. de Colignystraat 20
Alkmaar

Als sinds 1998 organiseert Seniorweb computercursussen en computeractiviteiten voor senioren. Heeft u interesse in een workshop of cursus van Seniorweb Alkmaar dan kunt u contact opnemen met J. Beukers (06-12714854).

Wat zegt Seniorweb zelf over de computerlessen:
Onze cursussen worden gegeven voor de echte beginners, maar ook voor de meer ervaren cursist. Zoekt u als echte beginner een cursus kijk dan bij de webpagina beginners.
Heeft u reeds een beginners of basis cursus gevolgd en wilt u verder met kennis vergaren, kijk dan bij de vervolgcursussen, hier staan cursussen die goed aansluiten op de kennismaking of basis cursussen. (meer informatie op de website van Seniorweb)

computercursus Alkmaar, word cursus alkmaar, excel cursus alkmaar, office cursus alkmaar, computerles alkmaar, powerpoint cursus alkmaarMirjam de Roo - computercursus in Alkmaar

Postbus 1095
1810 KB Alkmaar
Telefoon: 06-41476006 | Fax:072-8502660
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Mirjam de Roo verzorgt computercursus in Alkmaar en desgewenst bij u op kantoor. Mirjam de Roo uit Alkmaar verzorgt onder andere de volgende computercursussen:

  • Computercursus voor beginners
  • Internet en e-mail cursus
  • Word Cursus
  • Excel Cursus
  • Powerpoint Cursus

De computercursus wordt in principe gegeven in het gebouw van BS De Wegwijzer aan de Stalpaertstraat in Alkmaar. Wilt u de computercursus op een locatie buiten Alkmaar of bij u thuis of op kantoor, neem dan even contact op. Wij bekijken graag de mogelijkheden.

Dus bent u op zoek naar een computercursus in Alkmaar of op locatie buiten Alkmaar? Dan zit u goed bij Mirjam de Roo, met een cursuslocatie in Alkmaar.

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter