Computercursus Amersfoort

Op deze website bieden wij u verschillende mogelijkheden voor een computercursus in Amersfoort. U kunt uw cursus zelfs thuis volgen; in dat geval komt de cursus naar Amersfoort in plaats van u naar de cursus! Of kies voor een cursus bij een opleider in regio Amersfoort,

AB CT - voor een computercursus in Amersfoort

computercursus Amersfoort, word cursus Amersfoort, excel cursus  Amersfoort, office cursus Amersfoort, computerles Amersfoort, powerpoint  cursus Amersfoort

Dirk Loogenstraat 1
Amersfoort
Telefoon: 033-4800875 | Mobiel: 06-23918610
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Computercursus Amersfoort, Computer cursus, AmersfoortU kunt bij AB CT in Amersfoort terecht voor een computercursus op maat. De computercursus wordt gegeven in Amersfoort op de Drik Loogenstraat. De computerles wordt op maat aangeboden voor alle leeftijden.

Dus zoekt u een computercursus in Amersfoort? Informeer naar de computerles van AB CT in Amersfoort.

IP  Amersfoort, voor dé computercursus

IP computer Training Centrum Amersfoort

Contactpersoon: Hein Jütting
Databankweg 12h
3821 AL Amersfoort
Tel :033-4569853 | 06-42756340

amersfoortIP Computer Training Centrum Amersfoort is hét adres als het gaat om een computercursus zoals ú dat wilt. IP Amersfoort maakt deel uit van de grootste opleider op het gebied van computercursussen als het gaat om Microsoft Windows en Office trainingen. Met ruim 30 filialen is IP Computer Training Centrum toonaangevend in de computercursus-branche.

IP Amersfoort verzorgt o.a. computercursus voor de volgende applicaties:

Windows - Excel - Word - Outlook - PowerPoint - Access - Project

Computercursus bij IP Amersfoort = Succes gegarandeerd

computercursus amersfoort van IP Amersfoort,  computerles,   computertrainingenDoor de individuele aanpak van een IP computercursus en de mogelijkheid zo vaak te komen oefenen als u zelf wilt is succes gegarandeerd. En er is constant persoonlijke begeleiding van een ervaren docent.

Verzorgt uw bedrijf computercursus in Amersfoort en wil u dit kenbaar maken via de Amersfoort-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Amersfoort". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiële cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Amersfoort.

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter