Computercursus Barendrecht

U zoekt een computercursus in regio Barendrecht?

Op deze website bieden wij u verschillende mogelijkheden voor een computercursus in Barendrecht. U kunt uw cursus zelfs thuis volgen; in dat geval komt de cursus naar Barendrecht in plaats van u naar de cursus! Of kies voor een cursus bij een opleider in regio Barendrecht

Intern Support - voor computercursus in Barendrecht

computercursus barendrecht, computerles barendrecht, excelcursus,  wordcursus, office cursus, barendrecht

Weerkant 31
2993 DA Barendrecht
Telefoon: 0180-623003
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Wilt u graag een Computercursus volgen in Barendrecht, omgeving Rotterdam? Intern Support Computeropleidingen in Barendrecht biedt een gevarieerd en betaalbaar aanbod computercursussen voor bedrijven en particulieren in Rotterdam en omgeving.

Bij dit bedrijf in Barendrecht kunt u terecht voor de volgende soorten computercursus: Word cursus, Excel cursus, internet, e-mail, digitale fotografie, PowerPoint, Access, Publisher en Outlook. Na een basis computercursus kunt u in Barendrecht terecht voor een vervolgcursus in verschillende Office varianten.

Particulieren kunnen de computercursus volgen in het cursuslokaal in Barendrecht, slechts een kwartiertje rijden vanaf Rotterdam. Per computercursus zijn er minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers.

Dus op zoek naar computercursus in Barendrecht? Informeer eens bij Intern Support in Barendrecht

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter