Computercursus Groningen

Op zoek naar een computercursus in Groningen? Een computercursus in Groningen kun je volgen bij IP Groningen.

computercursus in Groningen? Computercursus van IP in GroningenIP Groningen - voor een computercursus in Groningen

Bieslookstraat 31-1A
9731 HH Groningen
Tel: 050 5498194

IP Computer Training Centrum verzorgt een computercursus op maat voor ieder niveau, beginner of gevorderde, u zit altijd goed voor een computercursus bij IP Groningen. Zoekt u dus een aanbieder van een degelijke en erkende computercursus in de buurt van Groningen? Informeer dan zeker bij deze IP vestiging op de Bieslookstraat in Groningen.

Computercursus Groningen, Computer cursus, GroningenIP Groningen is onderdeel van het landelijk actieve IP Computer Training Centrum, marktleider op het gebied van MIcrosoft (Windows, Office, Word, Excel, enz) cursussen in Nederland. IP Groningen is dus een vertrouwd adres voor iedere Microsoft computercursus in Groningen en regio.

Ook voor een computercursus op locatie / bedrijf in de regio Groningen. Neem gewoon even contact op voor een op maat gesneden computercursus.

Verzorgt uw bedrijf computercursus in Groningen en wil u dit kenbaar maken via de Groningen-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Groningen". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiële cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Groningen.

Uw bedrijf op Computercursus Groningen?

Lees verder

Meer aanbieders van een computercursus in Groningen:

 • Computercursus van Anita Becker in Groningen

  Bentismaheerd 66
  9736 ED Groningen
  Telefoon: 050-7074062

  Computercursus voor het snel, gemakkelijk en effiecient leren werken met een computer. Word, Excel, Internet en Windows cursussen behoren tot de mogelijheden. Deze computercursus wordt gegeven in Groningen.
 • Computercursus voor en door senioren in Groningen

  Menkemaheerd 3
  9737 LA Groningen
  Telefoon: 050-5770920

  Hier volgt de 50-plusser computercursus van leeftijdgenoten. De cursus wordt op een rustige en heldere manier gegeven door vrijwilligers. De beginnerscursus is een basiscursus Windows. Vervolgens kunt u een vervolg- computercursus volgen in bijvoorbeeld tekstverwerken en e-mail. Cursuslocatie: Groningen.

Snel meer info over computercursus in Groningen

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter