Computercursus Haarlem

Op zoek naar een computercursus in Haarlem? Een computercursus in Haarlem kun je volgen bij Compu Act.

Computercursus in Haarlem? Volg computercursus bij CompuAct HaarlemCompu-Act - voor computercursus in Haarlem

Wilhelminastraat 33
2011 VJ Haarlem
Tel: 023-5513409
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Op zoek naar een computercursus in Haarlem? Compu Act Opleidingen in Haarlem is gespecialiseerd in het verzorgen van een flexibele en praktijkgerichte computercursus op maat, voor zowel particulieren als bedrijven.

Computercursus Haarlem, Computer cursus, HaarlemHet flexibele computercursus-concept van Compu-Act is er g succesvol en kent al vele tevreden oud-cursisten in en buiten Haarlem. Veel gevolgde computercursussen zijn natuurlijk de cursussen voor toepassingen uit het bekende Microsoft Office pakket, zoals Word, Excel, Outlook, Windows en meer.

Compu-Act heeft verschillende vestigingen in Nederland waar u uw computercursus kunt volgen. De locatie in Haarlem vindt u aan de Wilhelminastraat.

We werken nog aan de invulling van de Haarlem-pagina. Bovenstaande computercursus in Haarlem dient als tijdelijk voorbeeld.

Uw bedrijf op Computercursus Haarlem?

Verzorgt uw bedrijf computercursus in Haarlem en wil u dit kenbaar maken via de Haarlem-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Haarlem". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiƫle cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Haarlem. Lees verder...

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter