Computercursus Maastricht

Op zoek naar een computercursus in Maastricht? Een computercursus in Maastricht kun je volgen bij t Gilde Maastricht of

computerlessen cursus in Maastricht't Gilde Maastricht - computerlessen en meer

Pastoor Habetsstraat 42
6217 KM Maastricht
043-3440910
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

't Gilde Maastricht verzorgt computerlessen en beschikt goed uitgerust computer-leslokaal, met 8 pc-werkplekken, printfaciliteiten, internettoegang en audiovisuele hulpmiddelen. Hiermee is het Gilde uitstekend uitgerust om diverse computercursussen te verzorgen.

Een greep uit het aanbod:  Windowsgebruik, voor starters Windows gebruik voor gevorderden Office toepassingen digitale fotobewerking digitale videobewerking

Computerpunt Maastricht

Wilgenlaan 47, 6212 HA Maastricht
T: 043-3216755
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Computerpunt Maastricht verzorgt computercursus voor 50+ers die graag willen leren omgaan met computers en bijgespijkerd willen worden. Computers zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en daarom is het erg belangrijk dat ook u er mee om knt gaan. Gevestigd in Maastricht.

Computercursus Maastricht, Computer cursus, MaastrichtUw bedrijf op de Maastricht pagina?

Verzorgt uw bedrijf computercursus in Maastricht en wil u dit kenbaar maken via de Maastricht-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Maastricht". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiële cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Maastricht.

U bedrijf op Computercursus Maastricht? Lees verder

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter