Computercursus Sittard - Geleen

Op zoek naar een computercursus in Sittard-Geleen? Een computercursus in Sittard kun je volgen bij Keijzer of 't Gilde.

Gilde Westelijke Mijnstreek -Computerlessen in Sittardcomputercursus sittard bij Gilde

Odasingel 659
6131 GS Sittard
Tel. 046 – 4585032
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Diverse computercurssen kun je volgend bij Gilde Westelijke Mijnstreek. Denk hierbij aan leren omgaan met Windows, Office, maar ook een cursus webdesign met Joomla. Of je nu wil leren mailen en internetten of wat dieper op de stof in wilt gaan met Excel, het kan met een computercursus van Gilde in Sittard.

computercursus sittard, computercursus Geleen, computercursus BorneKeijzer's Computer Cursussen - Computercursus in Sittard-Geleen

Wevestraat 1
6164 XB Geleen
Telefoon: 046-4742443
(uw bedrijf en wilt u een link toevoegen?)

Computercursus Sittard, Computer cursus, Sittard

Computercursus voor jong en oud, beginner en gevorderde in Sittard-Geleen. Een computercursus voor iedereen. Keijzers Computer Cursussen is sinds 2005 actief in met het verzorgen van computercursussen in de regio Sittard, Geleen en Born.

Het cursusaanbod van Keijzer's Computer Cursussen is ruim. Zo kun je er terecht voor een computercursus blind typen, maar ook voor alle Office toepassingen, zoals Word, Excel, Powerpoint en meer. Informeer ook naar jouw computercursus bij Keijzer.

Kom ook naar Keijzer's Computer Cursussen in Geleen! (voor regio Sittard - Geleen - Borne)

We zullen de Sittard-Geleen-pagina van computercursus-in.nl zsm verder invulling geven.

Uw bedrijf op Computercursus Sittard?

Verzorgt uw bedrijf computercursus in Sittard-Geleen en wil u dit kenbaar maken via de Sittard-Geleen-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Sittard" en "computercursus Geleen". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiële cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Sittard-Geleen. Lees verder

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter