Computercursus Zwolle

Op zoek naar een computercursus in Zwolle? Een computercursus in Zwolle kun je volgen bij Compu'Train en Heco Systems.

Heco Systems computercursussen

Heco Systems computerlessen ZwolleSchokkerweg 7
8042 PC Zwolle
Tel. 06-537 08 647

Heco Systems verzorgt ook computerlessen in regio Zwolle. Hier vindt u een overzicht van de momenteel gegeven computercursussen Bij Heco in Zwolle:

  • PC gebruik voor starters 
  • Omgaan met Windows
  • Werken diverse Office toepassingen
  • Telebankieren

De computerlessen worden gegeven op maandagochtend. Bij veel aanmeldingen komt er een extra tijdstip bij.  Een cursus duur ongeveer 2 uur per keer.

Compu'Train Zwolle - Computerlessen

computercursus in zwolle? volg uw computercursus bij Computrain in Zwolle

Hanzeplein 15 (Gebouw La Voie)
8017 JD Zwolle
Telefoon: 0800-2667887

Compu'Train is een trainingsorganisatie voor computerlessen, onder andere in Zwolle. Neem gewoon eens contact op voor de mogelijkheden.

Computercursus Zwolle, Computer cursus, Zwolle

Uw bedrijf is gevestigd in de buurt van Zwolle en u zoekt een computercursus voor uw personeel? Dan moet u beslist eens informeren bij Compu’Train in Zwolle. Compu'Train is al 25 actief en een autoriteit op het gebied van de computercursus. Ook in Zwolle zit er een vestiging, aan het Hanzeplein.

Compu'Train heeft ook voor u de juiste computercursus in het brede aanbod. Compu'Train dat uw medewerkers de cursus kunnen volgen die ze willen, waar zij willen, wanneer ze willen en hoe ze willen. Een computercursus van Compu'train in Zwolle is ideaal voor uw werknemer aangezien het vooral gericht op professioneel gebruik.

Compu'Train is het adres voor een passende computercursus in de regio Zwolle!

Uw bedrijf op Computercursus Zwolle?

Bovenstaand bedrijf in Zwolle dient als tijdelijk voorbeeld, dus verzorgt uw bedrijf computercursus in Zwolle en wil u dit kenbaar maken via de Zwolle-pagina van deze website? Dan kan dat! Deze pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Zwolle". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiële cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Zwolle. Lees verder

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter