Computercursus Amsterdam

U zoekt een computercursus in regio Amsterdam?

Op deze website bieden wij u verschillende mogelijkheden voor een computercursus in Amsterdam. U kunt uw cursus zelfs thuis volgen; in dat geval komt de cursus naar Amsterdam in plaats van u naar de cursus! Of kies voor een cursus bij een opleider in regio Amsterdam


Actief Computer centrum Amsterdam Actief Computer Centrum Amsterdam

Cornelis Dirkszstraat 27 3h
1056 TP  Amsterdam

info@accwest.nl  ||   www.ccscip.nl

Betaalbare computercursussen voor iedereen!

Het Actief Computer Centrum is een computercentrum volledig gerund door vrijwilligers en heeft meer dan 20 verschillende betaalbare cursussen en workshops voor beginners tot gevorderden.
Denk hierbij aan algemene introductie cursussen Windows, internet en sociale media maar ook cursussen in specifieke programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Photoshop, Illustrator, Indesign, Linux.

Heb je een stadspas dan krijg je extra korting de cursussen van het Actief Computer Centrum!

Bekijk het volledig cursusaanbod op onze website

Het Actief Computer Centrum zit in Amsterdam Noord en West.

Creative PC Training - computercursus Amsterdam

computercursus Amsterdam, word cursus Amsterdam, excel cursus   Amsterdam, office cursus Amsterdam, computerles Amsterdam, powerpoint   cursus Amsterdam

Oostenburgervoorstraat 52
1018 MR Amsterdam
Telefoon: 020-4201963

Met een computercursus van Creative in Amsterdam verhoogt u uw werkplezier. Een goede comutercursus verschaft u meer vaardigheden met de computer die u dagelijks gebruikt. Creative biedt een computercursus voor de beginnen, maar ook de gevorderde computergebruiker kan nog voldoende bijleren op een computercursus van Creative in Amsterdam.

De computercursus wordt op maat aangeboden voor jong en oud. Per computercursus zijn er maximaal 9 cursisten. Zo volgt u de computercursus in een beperkte kring en zult u meer opsteken van de computercursus.

Woont of werk u in Amsterdam of in de regio Amsterdam en zoekt u een computercursus? Informeer dan zeker eens bij Creative PC Trainig in Amsterdam voor de juiste computercursus.

IP Diemen / Amsterdam - voor computercursus nabij Amsterdam

Computercursus, excel cursus, word cursus, office cursus  Amsterdam

Diemerhof 20-26
1112 XN Diemen
Tel: 020-7600027

Bij IP Diemen / Amsterdam kunt u terecht voor een computercursus op maat op ieder niveau. Of u nu beginner bent, of al wat verder gevorderd; voor een computercursus zit u altijd goed bij IP Diemen / Amsterdam. Zoekt u dus een aanbieder van een degelijke en erkende computercursus in de buurt van Amsterdam? Informeer dan zeker bij deze IP vestiging aan de Diemerhof.

Deze IComputercursus Amsterdam, Computer cursus, AmsterdamP vestiging is verantwoordelijk voor de regio Amsterdam en onderdeel van het landelijk actieve IP Computer Training Centrum. IP is marktleider op het gebied van MIcrosoft (Windows, Office, Word, Excel, enz) cursussen in Nederland. IP Diemen / Amsterdam is dus de juiste keuze voor iedereen die een Microsoft computercursus in regio Amsterdam wil volgen.

Op verzoek kan IP ook op uw locatie in regio Amsterdam komen voor het verzorgen van de op maat gesnden computercursus.

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter