Computercursus Senioren

Op zoek naar een computercursus voor senioren? Er zijn verschillende landelijke partijen die speciaal op senioren gerichtte computercursus aanbieden. Denk hierbij aan SenioWeb en een aantal Volksuniversiteiten.

Computercursus senioren: Word

online cursus excel volgen? Kijk op de online excel cursus-paginaZoekt een Excel cursus op internet? Een online Excel cursus is zeker het overwegen waard. Een online excel cursus heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van een cursus die op locatie wordt gegeven.

Computercursus senioren: Excel (online)

  • Een online Excel cursus is vaak goedkoper
  • Je kunt de online cursus doen wanneer je wilt
  • Je hoeft bij een online cursus niet te reizen, in tegenstelling tot een cursus op locatie
  • Je kunt de Excel cursus volledig in je eigen tempo doen

Computercursus senioren: Windows algemeen

 Natuurlijk heeft een persoonlijke cursus ook wat voordelen tov. een Excel cursus die online geovlgd word.

Je kunt vragen makkelijker persoonlijk formuleren en de docent kan de snelheid en moeilijkheid van de cursus makkelijker aanpassen aan de cursist.

Computercursus tabletgebruik voor senioren

Pc's maken steeds meer plaats voor tablets en dat is wel zo makkelijk. Een tablet neem je veel makkelijker mee ergens naar toe. Ook voor op de bank is een tablet ideaal. Alleen werkt het net even anders dan u gewend bent. Speciaal daarom zijn er steeds meer cursussen tabletgebruik voor senioren te vinden.

Veelal worden deze computercursussen voor senioren ook door senioren gegeven. Een voorbeeld is SeniorWeb. Ook kom je steeds meer online computercursus voor senioren tegen. In dat geval is het wel zo prettig als er al wat basiskennis aanwezig is.

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter