Computercursus Roermond

Op zoek naar een computercursus in Roermond? Een computercursus in Roermond kun je volgen bij Senioren PC dienst in Roermond.

SeniorenPCdienst - Computerlessen in Roermond

Computercursus bij PCD in RoermondPlesmanstraat 6
6044 VK Roermond
T: 0475 323125

Computercursus speciaal voor senioren. Vincent Mooren begon zo'n 20 jaar geleden zijn computerkennis te delen nadat steeds meer mensen met vragen bij hem kwamen.

Onder ouderen was er veel vraag naar computerlessen. Zodoende werd er al snel een copmuterlokaal ingericht om computercursussen te geven. De SeniorenPCdienst was een feit.

Met al meer dan 18 jaar ervaring in het geven van computercursussen voor senioren kun je wel zeggen dat het concept bestaansrecht heeft. 

vijftig plussers.
Onder de vijftig plussers is nog een grote groep, die niet eerder de gelegenheid heeft gehad, om kennis te maken met de computer. Toch is het belangrijk, om dit alsnog te doen, want door het gebruik van de computer is de maatschappij in snel tempo aan het veranderen. Binnen enkele jaren zal het kunnen omgaan met computer en internet normaal worden. De Senioren PC Dienst organiseert eenvoudige, betaalbare cursussen in kleine groepen (maximaal 10 personen) in eigen computerlokaal waardoor ook deze leeftijdsgroep actief deel kan blijven uitmaken van onze digitale samenleving.

Soorten cursussen: Windows, Ipad, Android tablet maar ook digitale fotografie.

Dus zoekt u een computercursus in Roermond? Informeer dan eens bij Senioren PC Dienst.

Uw Computerlessen op de Roermond pagina?

Computercursus Roermond, Computer cursus, RoermondVerzorgt uw bedrijf computercursus in Roermond en wil u dit kenbaar maken via de Roermond-pagina van deze website? De pagina scoort hoog op de zoekopdracht "computercursus Roermond". Zoals u ongetwijfeld weet zullen vele potentiële cursisten op deze manier zoeken naar een geschikte computercursus in Roermond.

U bedrijf op Computercursus Roermond? Lees verder

Like en deel onze website

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter